120 ANYS

[vc_row heading_color=”” section_type=”fullwidth-background” flex_height=”” section_full_height=”no” bg_type=”” bg_image_type=”” pattern_overlay=”” color_overlay=”” opacity_overlay=”10″ header_feature=”” footer_feature=”” desktop_visibility=”” tablet_visibility=”” tablet_sm_visibility=”” mobile_visibility=””][vc_column width=”2/3″ desktop_hide=”” tablet_width=”” tablet_sm_width=”” mobile_width=””][vc_column_text animation_delay=”200″]

120 ANIVERSARI DE BARBANY
Aquest divendres a les 18.30h

La remodelació de la façana de Can Barbany, amb projecte artístic de Vicenç Viaplana, esdevé la primera acció de la celebració del 120è aniversari de la botiga i el reflex de les ganes de seguir renovant-se i de ser part activa de la ciutat.

Sobretot, havia de ser una reforma singular i conscient. Barbany aposta per l’ètica i la sostenibilitat al comerç local i busca crear sinèrgies amb altres persones o col·lectius que treballin per un Granollers millor. Per això es va demanar la col·laboració a Imagina’t un Granollers amb + Color.
En aquest sentit, la proximitat ha sigut un element clau. En tot el procés, hi han intervingut diversos industrials de Granollers i la comarca. Així, l’obra ha estat possible gràcies a Façanes (Canovelles), Iceland (Les Franqueses), Parex Group (Les Franqueses), Pintures Oller (Granollers), la complicitat d’Imaginat un Granollers amb + Color i l’Ajuntament de Granollers.

 

Imatges[/vc_column_text][grve_video video_link=”https://youtu.be/09yJUIUeRzk”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ desktop_hide=”” tablet_width=”” tablet_sm_width=”” mobile_width=””][grve_single_image image_type=”image” animation_delay=”200″ image=”2323″][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari