UNA BOTIGA CONSCIENT

A Barbany volem ser una empresa conscient. A continuació podras veure els valors de la nostra empresa a nivell cultural, mediambiental, ciutadà i de consum.

BARBANY AMB LA CULTURA

L’Espai Tranquil és un espai polivalent, on periòdicament es fan exposicions, xerrades, i concerts totalment gratuïts i oberts a totes les persones que hi vulguin participar. Aquest és també un espai de lectura, descans i tertúlia. Disposa d’una màquina de cafè de comerç just, llibres, diaris i revistes que els usuaris poden utilitzar lliurement i promociona artistes de la comarca a partir d’exposicions.

BARBANY AMB EL VALLÈS ORIENTAL

El 90% dels industrials, professionals i empreses de serveis amb els que treballem son del Vallès Oriental, afavorint així l’economia local.
Col·laborem amb més de 20 entitats de la comarca
Som una botiga implicada amb la societat del moment

BARBANY AMB EL MEDI AMBIENT

El 75% dels Kilowatts consumits a la botiga es compensen amb l’energia generada amb tres seguidors solars instal·lats al parc fotovoltaic de Navés.
Durant més de 10 anys hem compensat l’emissió de CO2 resultant dels nostres desplaçaments (cotxe, avió, etc) amb la plantació de més de 1000 arbres a la Sierra de Segura (Albacete).

BARBANY AMB EL CONSUM CONSCIENT

El 70% dels nostres proveïdors son europeus dels quals més del 60% son de marques fabricades a Catalunya.
Cada dos mesos inaugurem l’Espai 1895 amb producte d’una marca fabricada al nostre país.
També fem mercats de moda conscient i promocionem productes de la terra com pomes, peres, castanyes, oli, vi o cervesa.

Deixa un comentari