VÍDEOS

Barbany 1895 és una botiga de roba de Granollers que promou el consum responsable i conscient. A través de la nostra botiga proporcionem espais d’exposició, lectura i relaxació. També organitzem desfilades, tallers, concerts i altres activitats per obrir la nostra botiga al context social i ciutadà.

 

A l’interior de la botiga de roba Barbany Granollers hi ha un espai cultural totalment gratuït. L’Espai Tranquil és una sala polivalent, on periòdicament es fan exposicions, xerrades, i concerts totalment gratuïts i oberts a totes les persones que hi vulguin participar. Aquest és també un espai de lectura, descans i tertúlia. Disposa d’una màquina de cafè de comerç just, llibres, diaris i revistes que els usuaris poden utilitzar lliurement.
Totes les propostes son benvingudes per donar un nou ús a aquest espai que, des de fa quatre anys, ha anat generant un fort vincle amb clients i amics, i que avui és un projecte de gran èxit a la ciutat.

 

 

La remodelació de la façana de Can Barbany, amb projecte artístic de Vicenç Viaplana, esdevé la primera acció de la celebració del 120è aniversari de la botiga i el reflex de les ganes de seguir renovant-se i de ser part activa de la ciutat.

 

A Barbany hem fet ja dues desfilades a l’aparador per presentar la temporada de primavera. Visita el nostre web: www.barbanygranollers.com

A Barbany hem fet un BeCo Market de moda ecològica i responsable per fomentar el consum conscient. Les millors marques ECO a Granollers.
TEIXIDORS / ECOALF / THINKING MU / ECOOLOGY / MILLECOLLINES / AUPA / REBEL ROOT / EQUILICUA / PALENS / TALLER AMAPOLA
http://www.becoolbeconscious.com/markets.html

 

 

 

Deixa un comentari