DRACS

Inspirat en l’arquitectura industrial de principi de segle, es tracta d’un edifici de 4 plantes i un soterrani. Els terres son de fusta i les parets d’obra vista (manual) amb grans finestrals i llum zenital. Tot plegat, es tracta d’un edifici molt bonic i ple de delicats detalls constructius.

 

Dracs va ser una botiga de roba durant 22 anys. Un establiment que va ser  un lloc de trobada per a gent jove, seu d’activitats culturals i punt d’informació d’activitats socials, culturals i esportives.

 

Avui estem il·lusionats a obrir de nou les portes d’aquest edifici tant autèntic i així oferir a la ciutat un model de negoci diferent; implicat en la societat i que promogui els valors positius. Així doncs, ens hem animat a tirar endavant un projecte de local comercial i cultural on es podrien fer xerrades, concerts, tallers i exposicions. Un espai al centre neuràlgic de la ciutat on es generarà coneixement a partir de les relacions entre persones.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row heading_color=”” section_type=”fullwidth-background” flex_height=”” section_full_height=”no” bg_type=”” bg_image_type=”” pattern_overlay=”” color_overlay=”” opacity_overlay=”10″ header_feature=”” footer_feature=”” desktop_visibility=”” tablet_visibility=”” tablet_sm_visibility=”” mobile_visibility=”” full_width=””][vc_column width=”1/2″ desktop_hide=”” tablet_width=”” tablet_sm_width=”” mobile_width=””][grve_single_image image_type=”image” animation_delay=”200″ image=”2735″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ desktop_hide=”” tablet_width=”” tablet_sm_width=”” mobile_width=””][grve_single_image image_type=”image” animation_delay=”200″ image=”2736″][/vc_column][/vc_row]