Exposició de producte Pell Xavier a l’espai 1895

Image

Pell Xavier és una empresa catalana que confecciona totes les seves prendes a Barcelona, utilitzant les millors pells de xai de la meseta espanyola.

Al centre de la Península Ibèrica es crien els millors xais del món per a la confecció i a Catalunya tenim els millors curtidors de pell. Ciutats com Vic, Igualada, La Garriga, etc., són famoses arreu per les seves fàbriques d’encurtits. Aquest és un producte natural i ecològic, ja que s’utilitzen les pells dels xais que es consumeixen per la seva carn, i que si no s’aprofitessin per confeccionar jaquetes i altres articles de pell com bosses, cinturons, sabates, etc., es generaria una gran quantitat de residus que suposarien un problema ecològic per la dificultat de ser eliminats.

Ubicat al cor de Barcelona, Xavier Barris va començar la seva carrera en la indústria de la moda el 1985 i avui dia les seves creacions són usades per homes i dones a tot el món.

Amb una forta presència al mercat internacional, les col·leccions de Pell Xavier es poden trobar a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, França, Japó, Estats Units, Holanda, Lituania, Suïssa o Rússia.

L’íntima relació i l’entesa que Xavier Barris ha aconseguit a través dels anys treballant amb la pell es transmet i és present en totes i cadascuna de les peces úniques que fabrica, creant una sinergia entre la creació i l’home o la dona que la porta.
Pell Xavier és notòria per les seves prendes fetes a mida que estan estretament adaptades a les diferents tendències de la moda del mercat.
La filosofia Pell Xavier és fabricar peces de qualitat per a un públic exigent, donant sempre un tractament personalitzat i individual als clients. Aquesta política, cuidant  l’estil i l’acabat de les peces, ha permès que Pell Xavier esdevingui un referent en els molts mercats on és present.

http://www.pellxavier.com/

Deixa un comentari